Polkabräck

POLKABRÄCK
200g vit choklad
1/2 påse polkagrisar
Smält chokladen i vattenbad. Krossa under tiden polkagrisarna till önskad storlek. Jag la mina i en slutbar fryspåse, la en handduk runtom och gick bärsärkagång med köttklubban.
Lägg bakplåtspapper på en plåt och häll på chokladen, bre ut till ett lagom tunt lager och sprid över polkakrosset. Låt stelna i kyl och bryt/skär i bitar. Jag gjorde små runda plättar i år, man kan variera som man vill.
Förvara i en back i kylskåpet, dessa håller sig i någon månad.
Kommentarer
Tova
Mums, ser gott ut :)
Svar:
Hanna Klasson
Snacka om nice julgodis där =)
Svar:
Hanna Klasson
Kanske man ska testa själv. Man börjar ju tröttna på simpla bullar varje jul -_-'
Svar:
Hanna Klasson
Trackback