Long time, no see.

Det här med att blogga, hörreni. Till och från under flera år så har jag bloggat i perioder. När jag flyttade ifrån Gotland och hela min familj 2007 så började jag att blogga.  Både för att det var väldigt populärt just då, men även mycket för att min familj och vänner på ett enkelt sätt skulle kunna följa  med mig i min vardag. Till en början bloggade jag om just det - min vardag. Om jobb, vänner, kärlek, tankar etc. Några filmtips/recensioner här och där, blandat med roliga klipp och tankar om livet.
 
Sedan hade jag en period där jag provade på LCHF, som blev en stor del av mitt bloggande, då jag började lägga upp recept och tankar kring det. "Dagens mat" blev ett stående inslag på bloggen, vilket för vissa var intressant och lärorikt, medan det för andra var provocerande. När jag slutade äta LCHF så förvann ju såklart de inslagen. 
 
2012 började jag att jobba på ett café, och mitt intresse för bakning väcktes till liv ännu mer. Jag började blogga mer recept, både på mat och bakning, och kände att jag hade hittat min nisch på bloggen. Påbörjade även min drömutbildning - att bli konditor. Men sedan kom livet emellan. Några minst sagt turbulenta år har gått, där det kommit upp något inlägg lite här och var. Intresset för bloggen har dock alltid funnits där. Jag har alltid vetat hur jag vill att min blogg skall se ut och vara, men som sagt - livet kom emellan. Nu sitter jag dock här, och känner att tiden är kommen. Nu har jag äntligen hittat orken och lusten till att blogga igen. Jag kan inte lova er att det kommer att komma inlägg varje vecka, eller ens varje månad. Jag vill inte lova för mycket, och jag vill inte sätta någon press på mig själv heller. Men viljan att blogga finns där. Det kommer nog främst att bli mycket bakning och matlagning, men jag skulle gärna vilja höra vad ni skulle vilja läsa om. Jag har sett att  ni är några tappra krigare som fortsätter klicka er in på bloggen, trots att den ekar tomt på nytt innehåll.
 
Redan nu har jag några recept klara för att läggas ut. Innan dess ska jag dock småfixa lite med designen och hur jag vill utforma mina inlägg. Jag gillar ju när det är lätt att läsa. Därav att jag använder mig mycket av stycken i mina texter, och framhäver vissa delar. Det är trots allt MIN blogg, men jag vill ju att ni som läser ska få en bra upplevelse när ni är här. Ni som följt/följer min blogg får gärna skriva en kommentar om hur ni upplever läsandet, samt vilka ni är. Är det något speciellt ni skulle vilja läsa om? Något recept ni saknar? Kommentera gärna, då det ger mig ännu mer lust att faktiskt hålla igång bloggen när jag vet att ni uppskattar mina inlägg. 
 
Jag hoppas iallafall att ni har haft en fin påsk, och att ni tar hand om er i dessa svåra tider.